۱۳۹۹ شنبه ۱۸ مرداد
سخنگوی وزارت بهداشت : فوت 203 بیمار کووید 19 / دوشنبه 23 تیرماه 1399
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با فوت 203 بیمار کووید19؛ مجموع جان باختگان کرونا در کشور از مرز 13 هزار نفر گذشت.

دکتر سیما سادات لاری با اعلام این خبر افزود: از دیروز تا امروز 23 تیر 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و 349 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که  یک هزار و 581 نفر از آنها بستری شدند.

وی در ادامه با اشاره به این که مجموع بیماران کووید19 در کشور به 259 هزار و 652 نفر رسید، گفت: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 203 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 13 هزار و 32 نفر رسید.

لاری با اعلام این که خوشبختانه تا کنون 222 هزار و 539 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند، گفت: 3375 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی در ادامه افزود: تا کنون یک میلیون و 997 هزار و 967 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان این که همانند روزهای گذشته، استانهای خوزستان، خراسان رضوی، آذربایجان غربی و مازندران در وضعیت قرمز قرار دارند، گفت: استانهای تهران، فارس،کرمان، البرز، کهگیلویه و بویر احمد، گلستان، بوشهر، هرمزگان و آذربایجان شرقی هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

1399/04/23