۱۳۹۹ شنبه ۱۸ مرداد
برگزاری دومین نشست شورای کلان مناطق دانشگاه های علوم پزشکی کشور به صورت مجازی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران

⭕️ دومین نشست شورای کلان مناطق آمایش سلامت کشور در سال 99، به صورت مجازی و با حضور مهندس موهبتی معاون امور حقوقی، مجلس و استان‌های وزارت بهداشت و روسای  دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کلان مناطق کشور برگزار شد.
💢 در این نشست دکتر سید عباس موسوی رئیس دبیرخانه کلان منطقه یک کشور و رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران به بیان نقطه نظرات خود پرداخت .
🔷 گفتنی است براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور به 10 منطقه تقسیم شدند و دانشگاه‎های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان، مازندران، بابل، گلستان، سمنان و شاهرود بعنوان دانشگاه‎های مستقر در کلان منطقه یک می‎باشند .

1399/04/23