۱۳۹۹ شنبه ۱۸ مرداد
سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد: شناسایی 2674 بیمار جدید کووید19 در کشور/ جمعه 10 مرداد 1399
سخنگوی وزارت بهداشت جدیدترین آمار ابتلای قطعی به کووید 19 و فوت ناشی از این بیماری را اعلام کرد.

دکتر سیما سادات لاری اظهار کرد: از دیروز تا امروز 10 مرداد 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و 674 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که  یک هزار و 523 نفر از آنها بستری شدند.

وی افزود: مجموع بیماران کووید19 در کشور به 304 هزار و 204 نفر رسید.

دکتر لاری با بیان اینکه متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 197 بیمار کووید19 جان خود را از دست داده اند، مجموع جان باختگان این بیماری را 16 هزار و 766 نفر اعلام کرد.

سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون 263 هزار و 519 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

وی با بیان اینکه 4021 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند، عنوان کرد: تاکنون دو میلیون و 456 هزار و 909 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

به گفته وی، استانهای تهران، مازندران، گلستان، فارس، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، خراسان رضوی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، لرستان و هرمزگان در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استانهای آذربایجان غربی، خوزستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، زنجان، همدان، کهگیلویه و بویر احمد، مرکزی، یزد، گیلان و قم  هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

#من_ماسک_میزنم
#فاصله_گذاری_پویا