۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۰ مهر
واکسیناسیون فرزندان خود را به تاخیر نیندازید
خانواده های محترم با مراجعه به پایگاه های بهداشتی و مراکز خدمات جامع سلامت می توانند در اولین فرصت نسبت به واکسیناسیون به موقع و رفع تاخیر واکسیناسیون فرزندان خود اقدام نمایند.
 ⭕️ معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در اطلاعیه ای از شهروندان خواست تا واکسیناسیون فرزندان خود را به تاخیر نیندازند.

🔷 افت پوشش واکسیناسیون با توجه به داده‌های ثبت شده درسامانه سیب

💢 بر اساس اطلاعات مرکز بهداشت استان ، آنالیز مجدد داده‌های سامانه ، همچنان نشان دهنده افت پوشش واکسیناسیون در شهرستان‌های تحت پوشش است.
این در حالیست که در شرایط پاندمی کرونا، واکسیناسیون از مهمترین خدمات اساسی بهداشتی است که از بیماری‌های با قابلیت ایجاد اپیدمی مانند فلج اطفال یا سرخک جلوگیری می‌کند اما متاسفانه تداوم افت پوشش واکسیناسیون ، سبب طغیان این بیماری‌ها در ماه‌های آتی می شود.

🔷واکسیناسیون فرزندان خود را به تاخیر نیندازید

💢 لذا همه شهروندان محترم دارای فرزند تازه متولد شده یا خردسال باید توجه نمایند به دلیل شیوع بیماری کرونا از تزریق واکسن فرزندان خود غافل نباشند واطمینان داشته باشند تمهیدات لازم برای پیشگیری از بیماری کووید 19 به منظور تداوم ایمن سازی کودکان در مقابل بیماریها در واحدهای بهداشتی پیش بینی شده است و خانواده های محترم با مراجعه به پایگاه های بهداشتی و مراکز خدمات جامع سلامت می توانند در اولین فرصت نسبت به واکسیناسیون  به موقع  و رفع تاخیر واکسیناسیون فرزندان خود اقدام  نمایند.

#من_ماسک_میزنم
#فاصله_گذاری_پویا