۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۰ مهر
تقدیر وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی مازندران در برخورد جدی با تخلفات پژوهشی پزشکی
⭕️ وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی بطور مکتوب از دانشگاه علوم پزشکی مازندران بخاطر اقدام به موقع و متناسب در برخورد با تخلفات پژوهشی تقدیر کرد.

🔷 دکتر رضا ملک‌زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با ارسال نامه ای خطاب به دکتر مجید سعیدی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران از تلاش های ارزشمند این دانشگاه در تصمیم‌گیری و اقدام به موقع و متناسب در برخورد با تخلفات پژوهشی و نیز اصرار بر رعایت اصول و استانداردهای اخلاقی در انجام پژوهش‌های پزشکی تقدیر و تشکر کرد.

پویش همدلی با ‎مدافعان سلامت
#من_ماسک_میزنم 😷