۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۰ مهر
سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد: شناسایی 2132 بیمار جدید و فوت 189 بیمار مبتلا به کووید19 در کشور/ دوشنبه 20 مرداد 1399
سخنگوی وزارت بهداشت جدیدترین آمار ابتلا به کووید 19 و فوت ناشی از این بیماری در کشور را اعلام کرد.
 دکتر سیما سادات لاری با بیان اینکه از دیروز تا امروز 20 مرداد 1399 و براساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و 132 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که یک هزار و 67 نفر از آنها بستری شده اند، اظهار کرد: مجموع بیماران کووید19 در کشور به 328 هزار و 844 نفر رسید.

وی گفت: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 189 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 18 هزار و 616 نفر رسید.

به گفته دکتر لاری، تاکنون 286 هزار و 642 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند و 3992 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: تاکنون دو میلیون و 711 هزار و 817 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

وی با بیان اینکه استانهای مازندران، تهران، قم، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند، عنوان کرد: استانهای فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

#من_ماسک_میزنم
#فاصله_گذاری_پویا