۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۰ مهر
مشروح نشست مجازی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با رسانه ها / بخش سوم
ماسک های کارگاهی توسط کارگاه هایی که از دانشگاه علوم پزشکی مازندران مجوز گرفتند تولید و در داروخانه ها توزیع می شوند.

دکتر محمد رضا شیران، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه 50 درصد صنایع بزرگ در آمل قرار دارد،گفت: با توجه به ترافیک سنگین در آمل یکی از برنامه های ما گسترش واحد در آمل می باشد و معتقدم که خدمات باید از حالت سنتی خارج شود.
وی با بیان اینکه ماسک به صورت صنعتی و کارگاهی هستند، افزود: ماسک صنعتی در کارخانه ها تولید و فقط در مراکز درمانی توزیع می شوند.
دکتر شیران با بیان اینکه ماسک های صنعتی در داروخانه ها توزیع نمی شوند، ادامه داد: ماسک های کارگاهی نیز توسط کارگاه هایی که از دانشگاه علوم پزشکی مازندران مجوز گرفتند تولید و در داروخانه ها توزیع می شوند.
وی یکی مشکلات ماسک های تولیدی کارگاهی را عدم تامین مواد اولیه دانست و بیان کرد: تاکنون صنعت و معدن نتوانسته مواد اولیه ماسک ها را برای کارگاه ها تامین کند که در قیمت ماسک تاثیر داشته است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران به توزیع غیر قانونی دو دارو برای کرونا اشاره کرد و افزود: شربت شاد در آمل یکی از پروژه های تحقیقاتی بود که هنوز مرحله اولیه آن انجام نشده بود عده ای از افراد غیر کارشناس آن را وارد بازار کردند که شناسایی شده و به مراجع قانونی معرفی شدند.

دکتر محمد پنبه چی، معاون توسعه ، مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه عمر کووید 19 یک سال نیز نشده است، گفت: میزان آگاهی بشر از رفتار این بیمار مرتب تغییر می کند و هر روز ما اطلاعات تازه ای از آن پیدا می کنیم.
وی با بیان اینکه با گسترش این بیماری نیاز بیمارستان ها تغییر کرده است، افزود: در گذشته اکسیژن تولید شده در سیستم های اکسیژن سازی بیمارستانی مازاد بود ولی در حال حاضر در همه دنیا تامین اکسیژن که نیاز ضروری بیماران کرونایی است در مراکز درمانی دچار چالش شده است.
دکتر پنبه چی با بیان اینکه باتوجه به گسترش بیماری در سطح استان برای تامین دستگاه های اکسیژن ساز مراکز درمانی مجبور به خرید آن ها به صورت طرح تشریفاتی شدیم،ادامه داد: دستگاه در بازار موجود نیست و کارخانه ای که دستگاه اکسیژن ساز را در بازار تولید می کرد با حجم گسترده سفارشات مواجه شده است به طوری که هزاران بیمارستان این دستگاه ها را سفارش داده اند.
وی با بیان اینکه تا کنون 13 دستگاه خریداری شده است، گفت: دولت 12 میلیارد تومان برای خریداری دستگاه اکسیژن ساز تخصیص داده است درحالی که تاکنون 26 میلیارد تومان دستگاه اکسیژن ساز خریداری شده است.
معاون مدیریت و توسعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه باید 20 میلیارد تومان دیگر برای خرید دستگاه اکسیژن ساز جدید هزینه شود، ادامه داد: ملاک توزیع نیاز بیمارستان ها است تقریبا همه بیمارستان ها به این تجهیزات نیاز دارند و اولویت ما بیمارستان هایی که نیاز ضروری تری دارند می باشد.

1399/05/20