۱۳۹۹ دوشنبه ۳۱ شهريور
سخنگوی وزارت بهداشت؛ مجموع بیماران کرونایی در کشور به 333 هزار نفر رسید/ چهارشنبه 22 مرداد 1399
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با شناسایی 2510 بیمار جدید کووید19؛ مجموع بیماران کرونایی در کشور به 333 هزار نفر رسید.
 دکتر سیما سادات لاری گفت: از دیروز تا امروز 22 مرداد 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و 510 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که یک هزار و 89 نفر از آنها بستری شدند.

وی با اشاره به این که مجموع بیماران کووید19 در کشور به 333 هزار و 699 نفر رسید، افزود: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 188 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 18 هزار و 988 نفر رسید.

لاری با اشاره به این که خوشبختانه تا کنون 290 هزار و 244 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند، گفت:  3940 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت  همچنین گفت: تا کنون دو میلیون و 763 هزار و 225 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

دکتر لاری با اشاره به این که استانهای مازندران، تهران، قم، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند، افزود: استانهای فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

#من_ماسک_میزنم
#فاصله_گذاری_پویا