۱۳۹۹ دوشنبه ۳۱ شهريور
سخنگوی وزارت بهداشت; شناسایی 2625 بیمار جدید کووید19 در کشور/ پنجشنبه 23 مرداد 1399
دکتر لاری سخنگوی وزارت بهداشت گفت:از دیروز تا امروز 23 مرداد 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و 625 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که یک هزار و 246 نفر از آنها بستری شدند. و مجموع بیماران کووید19 در کشور به 336 هزار و 324 نفر رسید.
 دکتر سیما سادات لاری با بیان این مطلب افزود: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 174 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 19 هزار و 162 نفر رسید.

وی گفت: خوشبختانه تا کنون 292 هزار و 58 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
و 3971 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

به گفته دکتر لاری تا کنون دو میلیون و 788 هزار و 27 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد: استانهای مازندران، تهران، قم، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز و همچنین استانهای فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

#من_ماسک_میزنم
#فاصله_گذاری_پویا