۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۰ مهر
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد؛ شناسایی 2981 بیمار جدید کووید19 / چهارشنبه 26 شهریور 1399
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شناسایی 2981 بیمار جدید کووید19 و فوت 179 بیمار در شبانه روز گذشته در کشور خبر داد.

دکتر سیما سادات لاری با اعلام این خبر افزود: از دیروز تا امروز 26 شهریور 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و 981 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که یک هزار و 726 نفر از آنها بستری شدند.

وی با اشاره به این که مجموع بیماران کووید19 در کشور به 410 هزار و 334 نفر رسیده است، گفت: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 179 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 23 هزار و 632 نفر رسید.

لاری با اشاره به این که خوشبختانه تا کنون 352 هزار و 19 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند، افزود:  3827 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی همچنین گفت: تا کنون سه میلیون و 641 هزار و 581 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت با اعلام این که بر اساس آخرین اطلاعات کرونا در کشور، استانهای تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز قرار دارند، افزود: همچنین استانهای آذربایجان غربی، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبیل، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، مرکزی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، گلستان و خوزستان در وضعیت هشدار قرار دارند.

#من_ماسک_میزنم
#فاصله_گذاری_پویا