۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۰ مهر
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی و تجلیل از کارکنان اورژانس 115
چهارشنبه 26 شهریور 1399

⭕️ رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با حضور در مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی ، ضمن تبریک فرارسیدن 26 شهریور روز فوریتهای پزشکی و اورژانس 115 ، از همه کارکنان شاغل در این مرکز که جهادگونه در راستای حفظ سلامت و ایمنی مردم گام برمی دارند با اهداء شاخه گل تقدیر کرد.

🔷 دکتر سید عباس موسوی با تقدیر از کارکنان پرتلاش اورژانس که به صورت شبانه روز در حال خدمت رسانی  به مردم به ویژه مسافرانی هستند که مازندران را به عنوان مقصد سفر تعیین می کنند ، تصریح کرد: اورژانس و نیروهای امدادی  با حضور به موقع در مکان حادثه، نقش موثری در نجات جان افراد دارند  که این اقدامات از مصادیق بارز افتخار برای کشور و نظام محسوب می شوند. البته در  شرایط کنونی اورژانس 115 در کنار  ماموریت های حوادث ، در زمینه انتقال بیماران کوید19 نیز فعال هستند که جای قدردانی دارد .
دکتر موسوی ارائه خدمات اورژانس به بیماران و مصدومان حوادث مختلف و رساندن به موقع  به مراکز درمانی را بسیار با اهمیت دانست .

1399/06/26