۱۳۹۹ يکشنبه ۱۱ آبان
مدیر روابط عمومی و مشاور امور بانوان رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران پیامی صادر کرد.
سبک زندگی زنان که نخستین معلمان هر جامعه ای محسوب می شوند ، می تواند سلامت آیندگان را رقم بزند

✍️ متن پیام دکتر سیمین بابایی به شرح ذیل است:

💠 بسم الله الرحمن الرحیم

⭕️ ضمن گرامی داشت هفته سلامت زن و سپاسگزاری از دولتمردانی که به این مهم یعنی زن و سلامت  او  توجه ویژه داشتند .
هدف از گرامی داشت چنین مناسبت‌هایی برجسته سازی و فرهنگ سازی است تا جامعه نیمه ی گمشده ی خویش را به درستی باز یابد ، آن را پاس بدارد و توانمندی های او را در بازسازی خود به کار گیرد .
🔷 لازمه ی  تامین سلامت زنان، رشد بینش و نگرش همه ی آحاد جامعه درباره مقام و جایگاه زنان آن جامعه است،  یعنی سلامت زنان ، خود نتیجه تحول فرهنگی و تغییر سبک زندگی زنان خواهد بود
🔷 سبک زندگی زنان که نخستین معلمان هر جامعه ای محسوب می شوند  ، می تواند سلامت آیندگان را رقم بزند آن هم در مهمترین روزهای شکل گیری شخصیت فرزندان مان،  چنان که در حوزه روانشناسی عبارت معروف و  بجایی می درخشد که :
✅ مادر شاد- فرزندشاد و مادر مضطرب- فرزند مضطرب خواهد داشت از این رو اصرار داریم بر اینکه بیاییم و با تلاش در راستای تامین سلامت همه جانبه ی زنان، فرزندانمان را در فضایی آکنده از مهربانی و عشق به دور از خشم و کینه و رقابت و ... بپروریم .

دکتر سیمین بابایی
مدیر روابط عمومی دانشگاه و مشاور امور بانوان رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران