دبیرخانه کلان منطقه یک آمایش آموزش عالی بخش سلامت
br ENGLISH
تاریخ: 1398/04/31 تعداد بازدید: 210
جلسه هماهنگي اعتباربخشي آموزشي مراكز آموزشي درماني دانشگاه علوم پزشكي مازندران

جلسه هماهنگي اعتباربخشي آموزشي مراكز آموزشي درماني دانشگاه علوم پزشكي مازندران در روز شنبه مورخ 98/04/29 ساعت 13:30 در سالن قلم با حضور معاون آموزشي دانشگاه، روسا، معاونين آموزشي، مدير گروه‌ها و مسئولين حيطه‌هاي اعتباربخشي بيمارستان‌هاي امام خميني(ره)، فاطمه زهرا، بوعلي‌سينا، زارع و رازي برگزار شد. در اين جلسه ضمن تشكر و قدرداني از زحمات اعضاي هيات علمي و گروه آموزشي مراكز در پياده سازي و توسعه استانداردهاي اعتباربخشي آموزشي پيرامون تحقق مطلوب استانداردها بحث و گفتگو شد.

جلسه هماهنگي اعتباربخشي آموزشي مراكز آموزشي درماني دانشگاه علوم پزشكي مازندران

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ساری ، میدان امام (ره) سه راه جویبار ، ابتدای بزرگراه ولی عصر (عج) ، دانشگاه علوم پزشکی مازندران | Copyright © 2015 Mazums.ac.ir . All rights reserved