دبیرخانه کلان منطقه یک آمایش آموزش عالی بخش سلامت
۱۳۹۹ شنبه ۲۵ مرداد
br ENGLISH
تاریخ: 1398/09/20 تعداد بازدید: 142
بازديد كميته اعتباربخشي مراكز آموزش مجازي وزارت بهداشت از مركز آموزش مجازي دانشگاه علوم پزشكي مازندران

بازديد نمايندگان كميته اعتباربخشي مراكز آموزش مجازي وزارت بهداشت از مركز آموزش مجازي دانشگاه علوم پزشكي مازندران در روز چهارشنبه مورخ 98/08/01 با جلسه‌اي در محل ستاد مركزي معاونت آموزشي دانشگاه، با حضور آقاي دكتر سليمان احمدي و خانم دكتر ابراهيمي نمايندگان دانشگاه علوم پزشكي مجازي و دكتر گدازنده معاون آموزشي دانشگاه، دكتر يزداني مدير مركز آموزشي مجازي، دكتر رنجبر مدير تحصيلات تكميلي و اعضاي هيات علمي همكار و كارشناسان اين مركز آغاز شد. در شروع اين نشست دكتر گدازنده و دكتر يزداني به توضيح برخي از فعاليت‌هاي آموزشي و اهداف، فعاليت‌ها و برنامههاي مركز آموزش مجازي در يكسال اخير پرداختند. سپس دكتر احمدي هدف از برنامه بازديد و ارزشيابي را شرح دادند. جلسه اصلي اعتباربخشي در سالن جلسات پرديس دانشگاهي پيامبر اعظم (ص) با حضور مديران و برخي از اعضاي هيات علمي اين مركز ادامه يافت. در اين جلسه ضمن شرح استانداردهاي ارزشيابي و اعتباربخشي، پرسشنامه تكميل شده و مستندات ضميمه به تفكيك مورد بازبيني قرار گرفت. در پايان از قسمت‌هاي مختلف اين مركز بازديد به عمل آمد.

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ساری ، میدان امام (ره) سه راه جویبار ، ابتدای بزرگراه ولی عصر (عج) ، دانشگاه علوم پزشکی مازندران | Copyright © 2015 Mazums.ac.ir . All rights reserved