دبیرخانه کلان منطقه یک آمایش آموزش عالی بخش سلامت
br ENGLISH
تاریخ: 1398/11/19 تعداد بازدید: 27
سیزدهمین جلسه شورای سیاستگذاری تحول و نوآوری آموزش کلان منطقه یک
سیزدهمین جلسه شورای سیاستگذاری تحول و نوآوری آموزش با هدف بررسی تفاهم نامه توازن کمی و کیفی در پذیرش و تربیت نیروی انسانی متناسب با نیاز کلان منطقه و کشور در کلیه رشته­ های علوم پزشکی با حضور روسا و معاونین آموزشی، مدیران تحول و نوآوری آموزش و مدیر مسئول تدوین سند توسعه متوازن آموزش عالی دانشگاه های علوم پزشکی مازندران، گیلان، بابل، گلستان، سمنان و شاهرود در روز پنج شنبه مورخ 98/11/03 ساعت ده صبح به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار گردید.
سیزدهمین جلسه شورای سیاستگذاری تحول و نوآوری آموزش  با هدف بررسی تفاهم نامه توازن کمی و کیفی در پذیرش و تربیت نیروی انسانی متناسب با نیاز کلان منطقه و کشور در کلیه رشته­ های علوم پزشکی با حضور روسا و معاونین آموزشی، مدیران تحول و نوآوری آموزش و مدیر مسئول تدوین سند توسعه متوازن آموزش عالی  دانشگاه های علوم پزشکی مازندران، گیلان، بابل، گلستان، سمنان و شاهرود در روز پنج شنبه مورخ 98/11/03 ساعت ده صبح به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار گردید. در شروع جلسه دکتر گدازنده جانشین رئیس دبیرخانه کلان منطقه یک و معاون آموزشی دانشگاه ع .پ مازندران ضمن خیر مقدم به مهمانان، معاونین و مدیران حوزه معاونت آموزشی دانشگاه های کلان منطقه یک، مفاد تفاهم نامه توسعه متوازن آموزش عالی سلامت در کلان منطقه یک را تشریح نمودند و به بیان آمار و اطلاعات کلان منطقه با توجه به اطلاعات دریافتی از دانشگاه های منطقه پرداختند در ادامه دکتر موسوی ریاست دبیرخانه کلان منطقه یک با اشاره به تفاوت های دانشگاه های کلان منطقه یک آمایشی با سایر دانشگاه های کلان مناطق، به بیان  امکاناتی که دانشگاهی در شهرستان های کلان منطقه یک به اندازه ی دانشگاهی در مرکز استان سایر کلان مناطق دارد پرداختند و به ضرورت توجه به این تفاوت ها در تدوین سند اشاره نمود.سپس دکتر فاضل رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان ضمن توجه به زیر ساخت های منطقه ای و دانشگاهی خواستار همصدایی دانشگاه های منطقه در تدوین سند شد و بیان داشتند که به ضرایب و اهداف توسعه در تدوین سند، توجه نشده است.در ادامه دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی به بابل خواستار توجه ویژه به تفاوت کلان مناطق در تدوین سند شد. در ادامه هر یک از افراد  به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
سیزدهمین جلسه شورای سیاستگذاری تحول و نوآوری آموزش کلان منطقه یک
ساری ، میدان امام (ره) سه راه جویبار ، ابتدای بزرگراه ولی عصر (عج) ، دانشگاه علوم پزشکی مازندران | Copyright © 2015 Mazums.ac.ir . All rights reserved