هدر
۱۳۹۹ دوشنبه ۳۱ شهريور
سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد: فوت 216 بیمار کووید19 در شبانه روز گذشته/ شنبه 11 مرداد 1399
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فوت 216 بیمار کووید19 در شبانه روز گذشته خبر داد.
 دکتر سیما سادات لاری با اعلام این خبر افزود: از دیروز تا امروز 11 مرداد 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و 548 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که  یک هزار و 67 نفر از آنها بستری شدند.

وی با اشاره به این که مجموع بیماران کووید19 در کشور به 306 هزار و 752 نفر رسیده است، گفت: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 216 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 16 هزار و 982 نفر رسید.

لاری با بیان این که خوشبختانه تا کنون 265 هزار و 830 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند، گفت: 4011 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه افزود: تا کنون دو میلیون و 482 هزار و 553 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

وی با بیان این که استانهای تهران، مازندران، گلستان، فارس، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، خراسان رضوی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، لرستان و هرمزگان در وضعیت قرمز قرار دارند، افزود: همچنین استانهای آذربایجان غربی، خوزستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، زنجان، همدان، کهگیلویه و بویر احمد، مرکزی، یزد، گیلان و قم  هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

#من_ماسک_میزنم
#فاصله_گذاری_پویا