۱۳۹۹ شنبه ۱۵ آذر
سال جهش تولید
برگزاری جلسه کارگروه تخصصی تولید محتوا در حوزه آموزش مقابله با کرونا شورای اطلاع رسانی استان مازندران

⭕️ اولین جلسه کارگروه تخصصی تولید محتوا در حوزه آموزش مقابله با کرونا شورای اطلاع رسانی استان مازندران  با حضور دکتر حسینی معاون فضای مجازی صدا و سیمای مازندران ، دکتر سیمین بابایی مشاور رییس و مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و آقای کردان نماینده اداره کل ارشاد مازندران و دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت در استان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد.

🔷 در  این جلسه هر یک از شرکت کنندگان به ارائه نقطه نظرات خود در زمینه هم‌افزایی و هماهنگی بیشتر برای تولید بسته آموزشی و اطلاع رسانی در راستای آموزش و اگاهی جامعه با هدف پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا پرداختند و پیشنهادات خود را ارایه دادند.

1399/09/01

آدرس: ساری، میدان امام (ره) سه راه جویبار، ابتدای بزرگراه ولیعصر (عج)، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مازندران
 دورنگار دبیرخانه مرکزی: 33352725-011
 شماره تماس: 1-33044000-011
 رایانامه: publicrel@mazums.ac.ir
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران می باشد.