۱۴۰۱ دوشنبه ۱۳ تير
تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین
رهاورد سفرها و بازدیدهای شهرستانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران ؛ راه اندازی کلینیک تخصصی در سیمرغ
.
 🔷 دکتر سیمین بابایی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان این که در بازدید ماه گذشته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران از شهرستان سیمرغ، توسعه خدمات درمانی و تخصصی در شهرستان سیمرغ به تصویب رسید، اظهار کرد:  درمانگاه تخصصی در مجموعه مرکز جامع سلامت شهرستان سیمرغ در شش رشته تخصصی راه اندازی شد.

دکتر بابایی با اعلام این که این درمانگاه تخصصی  از اول خرداد 1401 راه اندازی شده است ، افزود :  یازده متخصص در شش رشته تخصصی شامل اطفال ، قلب، داخلی، زنان، عفونی، روانپزشکی به مردم این شهرستان خدمات درمانی تخصصی ارائه می دهند .

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه قرار است در شهرستان های دیگر نیز که مراکز جامع سلامت دارند بر اساس شاخص های جمعیتی توسعه خدمات تخصصی درمانی انجام گیرد، اظهار امیدواری کرد با فعالیت این درمانگاه شاهد افزایش رضایتمندی مردم شریف منطقه باشیم.

1401/04/01

سال 1401، تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین
 آدرس: ساری، میدان امام (ره) سه راه جویبار، ابتدای بزرگراه ولیعصر (عج)، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مازندران
 دورنگار دبیرخانه مرکزی: 33352725-011
 شماره تماس: 1-33044000-011
 رایانامه: ravabetomoomi@mazums.ac.ir
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران می باشد.